Product Categories:

 

 Home

 

 

 Woning

 

 

 Renovatie

 

 

 Grond- en infrastructuurwerken

 

 Contact

 

 

 

HOME

 

 

VS group verleent u de volledigste service. Wij onderzoeken vakkundig de grondstructuur en reglementering van de wettelijke stedebouwkundige voorschriften om de mogelijkheden van uw droomwoning te verzekeren, m.a.w.  het aanvragen van toelating, bouwvergunning, grond- en bouwleningen, kortom , alles om te kunnen overgaan tot het leggen van de eerste steen.

De architect (ingeschreven bij de orde der architecten) zal niet alleen de door u gekozen woning uitwerken tot een prachtig geheel waar kwaliteit , techniek en comfort ten volle tot uiting komen. Hij zal u eveneens gedurende de ganse bouwtijd bijstaan, de uitvoering van de verschillende werkzaamheden controleren en u gratis raad geven inzake decoratie en binnenhuisinrichting. Het belangrijkste is wel dat VS group uw droomwoning uitwerkt naar ieders beurs.

VS group is flexibel in alle opvattingen over bouwen. Wij beschikken over ideale, rustig gelegen percelen bouwgrond, en dit naar ieders beurs, mocht u zelf over geen bouwgrond beschikken. Uw dossier wordt door VS group volledig samengesteld, om uw architect toe te laten de bouwvergunning aan te vragen en te begeleiden om de voordeligste financiering te verkrijgen.

VSGROUP   Info@vsgroup.be