Product Categories:

 

 Home

 

 

 Woning

 

 

 Renovatie

 

 

 Grond- en infrastructuurwerken

 

 Contact

 

 

 

Woningen

 

 

 

2.1.  Traditioneel bouwen in 6 maanden

Uit een grote ervaring en een doordacht researchwerk groeide een traditionele bouwmethode met een kwaliteitsniveau, dat de dag van vandaag zelden kan geŰvenaard worden.

Inderdaad VS group bouwt steen na steen met:

-          Eerste keus

-          De recentste isolatietechniek

-          Zeer ervaren vaklui

-          Alles geco÷rdineerd door een uitgebreide technische dienst

2.2. Naar keuze uw VS group woning volledig of gedeeltelijk afgewerkt

Wie de prijs van zijn woning nog wil drukken of over voldoende vrije tijd beschikt, kan nog besparen! Het grootste deel van de binnenhuisinrichting en eindafwerking (vb. Leggen van tapijt, vloer, het plaatsen van elektrische of sanitaire installatie) kan door uzelf uitgevoerd worden, kortom wij kunnen u een woning leveren van ruwbouwformule tot sleutel op de deur.

2.3. Uw vakkundig ge´soleerde woning

De verwarminingsuitgave komen ieder jaar terug en worden steeds duidelijk duurder. Daarom was het noodzakelijk de ideale verhouding tussen prijs en isolatietechniek te bepalen. Dankzij de verschillende studies, berekeningen en researchwerk is ons studiebureel erin geslaagd voor u de juiste verhouding te bepalen, zodat we kunnen zeggen: VS group UW SUPER GEISOLEERDE TRADITIONELE WONING.


 2.4. Welke verwarming kiezen?

Door de aanpassing van de dikte van de isolatie, volstaat een verwarmingsinstallatie met een lagere capaciteit, die uzelf met een geringer verbruik een ideaal warmtecomfort verzekert.

           

     

           

 

              

 

 

           

 

 

VSGROUP  Ľ Info@vsgroup.be